Afbeelding

Open d'n Toel op Moederdag

Sport

olland - In het weekend van 6 t/m 8 mei wordt in café d'n Toel in Olland een mooi en groot softtip dartweekend georganiseerd in samenwerking met Bullshooter Rooi.

Hier zijn punten te behalen voor de Nederlandse selectie en er wordt gedacht aan moeders met hun kinderen. Op vrijdag begint het dartweekend: 12 dartskasten die gebruikt kunnen worden met een single Crickettoernooi waar een c-status aan verbonden is. Dat betekent dat er in dit toernooi punten te behalen zijn voor de selectie van het Nederlands team. Zaal en inschrijving is open vanaf 18.00 uur en er wordt om 20.00 uur begonnen. Kosten zijn 8 euro per persoon.
Zaterdagmiddag 7 mei wordt er gestart met een koppeltoernooi Cricket. Zaal/inschrijving vanaf 12.00 uur open, aanvang 14.00 uur. Kosten: 16 euro per koppel. Zaterdagavond staat het klapstuk op het programma. Open d'n Toel. Dit is een single 501 toernooi met een b-status. Hier zijn flink wat punten te behalen voor de Nederlandse selectie. Inschrijving open vanaf 18.00 uur en aanvang is 20.00 uur. Kosten: 8 euro per persoon. Na het toernooi is er aansluitend een feestavond in het café. Daar kan onder genot van een drankje de avond afgesloten worden met DJ Lolland.
Zondag is er als afsluiter van een mooi en gezellig dartweekend een single Chicago style toernooi. Zaal/inschrijving open om 12.00 uur, aanvang 13.30 uur. Kosten: 8 euro per persoon.
De kastinworp is op deze 3 dagen helemaal vrij. Dit toernooi zal geleid worden door de wedstrijdleiding van Bullshooter Rooi. Ook is er op Moederdag aan de moeders en hun kinderen gedacht. Om 15.00 uur word er gestart met een funtoernooi waar moeders met kinderen andere moeders met kinderen kunnen uitdagen om een potje te darten. Het koppel moet dan bestaan uit 1 moeder en 1 kind. Heeft u als moeder meerdere kinderen? Dan mag u dus meerdere malen gooien. Hier zijn geen kosten en leeftijden aan verbonden. Zolang het maar moeder/kind combinatie is. De organisatie hoopt veel darters en moeders met hun kinderen te ontvangen in dit leuke weekend bij café d'n Toel; Let's play Darts!!