de kampioenen

KV Nijnsel 2 kampioen na zware strijd

Sint-Oedenrode - In Erp werd voor de laatste punten gestreden die Nijnsel 2 nodig had om de eerste plaats te bemachtigen. Met in slechts enkele minuten een 0-4 voorsprong op De Korfrakkers leek het een 'kat in het bakkie'.

Maar niets bleek minder waar want de Erpse ploeg wist vlak voor rust zelfs nog even het roer over te nemen. Ook het begin van de tweede helft bleef nog spannend doordat beide ploegen om en om de korf wisten te raken. Maar de loepzuivere afstandsschoten van Nijnsel 2 gaven de doorslag en met een eindstand van 10 tegen 14 waren de dames in het blauw de winnaar de wedstrijd en de zaalcompetitie. v.l.n.r.: Nicole van Kessel (coach), Dimphy Goverde, Imke Hoppenbrouwers, Noor Rijkers, Hanneke van Eck, Didi van de Koevering, Bert Stuurman (trainer/coach). Joyce van Kessel, Lisa Verschuren, Michelle van Iersel (midden). Kelly van Kessel en Demi van de Wijdeven.