Hardlopen is ook leuk voor kinderen!
Hardlopen is ook leuk voor kinderen!

Jeugdgroep SV Fortuna '67

Sport

Wil jij ook graag op atletiek gaan?? S.V. Fortuna '67 heeft een enthousiaste jeugdgroep. Er wordt getraind onder leiding van gediplomeerde loopgroep- en atletiektrainers. De trainers worden geassisteerd door ervaren assistent-trainers. Je kunt nu al lid worden van Fortuna als je volgend jaar 6 jaar wordt.

Voor de allerjongsten is de training een mengeling van spelletjes en circuits en is bedoeld om de ontwikkeling van de looptechniek en motoriek te bevorderen. De training voor deze groep is op zaterdagmorgen van 9 tot 10 uur uur. Doel is om na een goede voorbereidingsperiode deel te gaan nemen aan de eigen wedstrijden van Fortuna en aan wedstrijden bij andere atletiekverenigingen. Ouders worden betrokken bij de vooruitgang in de trainingsresultaten.

Op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 u is de training specifiek gericht op deelname aan loopwedstrijden voor de jeugd vanaf ± 10 jaar (pupillen A en alle junioren). Op de donderdagavond eveneens van 19.00 tot 20.00 u is de training bedoeld voor de jeugd vanaf ± 9 jaar. Er is een wedstrijdgroep en een recreantengroep. Ieder jaar is er een zomerkamp, een winteractiviteit en andere leuke activiteiten. De eerste training na de zomervakantie is op dinsdag 1 september. Kinderen kunnen vrijblijvend een maand gratis mee trainen. Daarna kunnen zij lid worden van de jeugdgroep. Informatie kunt u verkrijgen bij: Peter Hellings, tel 0413 478463, email peterhellings@planet.nl en Patrick Sanders, tel: 06 51043336 , email: patsan80@hotmail.com Kinderen uit Schijndel kunnen ook informatie krijgen bij Jos van Uden, tel 06 83674824, email josvanuden52@gmail.com. Bij voorkeur na 18.00 uur of tijdens de training.