Zorg Coöperatie Rooi
Zorg Coöperatie Rooi

Zorg Coöperatie Rooi, niet alleen voor senioren

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zorg Coöperatie Rooi is niet alleen voor senioren maar voor alle Rooise mensen die nu of in de toekomst zorg nodig hebben. Jong en oud kan rekenen op steun en begeleiding door de coöperatie wanneer een zorgvraag zich aandient. Door lid te zijn van de Coöperatie behoudt u de regie over uw eigen leven.

Allemaal krijgen we vroeg of laat te maken met zorg, hetzij voor jezelf, voor je ouders of voor iemand uit je gezin. We herinneren ons allemaal nog goed de tijd waarin de overheid het allemaal voor je regelde. Je had immers voor de zorg betaald en je hoefde je hier niet druk om te maken. Maar in deze tijd kunnen we daar niet meer op rekenen. Voor zorg ben je nu afhankelijk van de gemeente, de zorgverzekeraar, CIZ, SVB en professionele zorgaanbieders. Zij bepalen welke zorg, hoeveel zorg, wanneer die zorg geleverd wordt en tegen welke prijs. Steeds meer mensen voelen zich hier niet prettig bij en willen de regie over hun eigen leven behouden. Zij nemen het heft in eigen hand en gaan de zorg zelf regelen. Met een Persoonsgebonden Budget en wellicht met een eigen bijdrage zoeken zij naar de beste, betaalbare zorg. Maar dat hoeven zij niet alleen te doen. Door lid te worden van Zorg Coöperatie Rooi krijgen zij alle steun bij hun zoektocht en zijn ze verzekerd van de beste zorg tegen een betaalbare prijs. De coöperatieve gedachte, samen komen tot de beste oplossing, is hierbij het uitgangspunt. Leden kunnen zich aanmelden als zorgvrager maar ook als zorgverlener, onder het motto Samen maakt Sterk.

Wilt u zich ook aanmelden als lid van ZCR, stuur dan een mail naar info@zcrooi.nl. Wilt u meer informatie? Ga dan naar onze website http://www.zorgcooperatierooi.nl of bel 0413-760032. Vanaf 1 september 2015 kunt u ons ook bezoeken in ons kantoor in Campus Fioretti, Kasteellijn 6-U ingang Noord. Het kantoor is geopend van 9.30 - 11.30 uur.