Heeft u zorg nodig?
Heeft u zorg nodig?

Zorg op maat in Rooi

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Zorgt u op regelmatige basis voor een geliefde, familielid of buur? Hoewel u dit waarschijnlijk met alle liefde voor hen doet, kan er een moment zijn dat de zorgdruk te hoog wordt. Deze druk kunt u natuurlijk verlagen door de zorglasten over meer mensen te verdelen. Hiervoor is het belangrijk dat u op tijd hulp inschakelt.

Heeft u al aangeklopt bij andere familieleden, vrienden of buren? Wanneer u de zorg met meer mensen heeft verdeeld, kunt u uzelf vaker rust geven. Is er ondanks hulp toch meer zorgbehoefte? Dan kunt u particuliere thuiszorg overwegen.

Particuliere thuiszorg
Door particuliere thuiszorg in te schakelen is het voor uw naasten mogelijk om langer in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Zeker bij dementie kan langer thuis wonen erg veel steun bieden. Mensen zijn dan namelijk vaker gebaat bij routine en rust.

Particuliere thuiszorg is geheel zelf in te vullen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen alleen nachtzorg, of bijvoorbeeld 5, 12 tot 24-uurszorg. Voor elke behoefte is er wel een oplossing te vinden. Hulp van onbekende mensen is voor veel zorgbehoevenden vervelend. Daarom werkt Zuster Jansen met een vast zorgteam. Zo komen er telkens weer dezelfde vertrouwde gezichten langs. 

In Sint-Oedenrode kunt u meteen gebruik maken van deze op maat gemaakte thuiszorg. Zuster Jansen heeft namelijk geen wachtlijst en stelt de zorgteams soms al binnen 24 uur samen. Zo kan het in veel situaties al meteen hulp bieden. Wacht uw dierbare bijvoorbeeld op een plekje in een verzorgingshuis? Zuster Jansen kan u helpen deze tijd te overbruggen met overbruggingszorg. 

Financiering en PGB
U heeft de mogelijkheid om particuliere thuiszorg (deels) te vergoeden met het Persoonsgebonden Budget (PGB). Hierdoor wordt de drempel van particuliere thuiszorg toegankelijker.

Doordat u de particuliere thuiszorg (deels) zelf financiert, heeft u de volledige zeggenschap over de zorg en vrijheid in de keuzes die u maakt. Op die manier is de thuiszorg compleet in te richten zoals u en uw naaste dat zouden willen. Denk aan standaard activiteiten die uw geliefde graag doet. Alles is bespreekbaar met het zorgteam van Zuster Jansen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over particuliere thuiszorg of 24-uurs zorg in Rooi? Dan kunt u contact opnemen met Zuster Jansen door op hun website het contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen.