Rousseau chocolade opent hier binnenkort.
Rousseau chocolade opent hier binnenkort. Foto: Jade van den Berk

Rousseau chocolade opent winkel in Sint-Oedenrode

Zakelijk

Sint-Oedenrode – De Limburgse chocolaterieketen Rousseau chocolade gaat een winkel openen in Sint-Oedenrode. Claudia Stouthart, woonachtig in Rooi, gaat de zaak als ondernemer runnen.

Rousseau chocolade is een keten van chocolaterieën in Limburg die langzaam maar zeker uitbreidt in zuidoost Brabant. “Een kennis van mij heeft al twee zaken in Limburg. Ze benaderde mij of het iets voor mij zou zijn. Aangezien ik al heel lang iets voor mezelf wil doen, begon het direct te kriebelen. Ik had het idee om een winkel in Sint-Oedenrode te starten”, legt Claudia het voortraject uit.

De chocolaterie komt in het pand naast Traiteur-Slagerij Verheijen waar voorheen Stylish Kappers in was gevestigd. Claudia: “Ik wist dat het pand leeg stond, omdat ik er tegenover heb gewoond. Het lijkt me er helemaal voor geschikt.” Op dit moment is de Rooise nog manager bij Holland Casino, maar ze heeft enorm veel zin in deze carrièreswitch. Van 23 november t/m 30 december maakt Claudia van haar winkel een pop-up store, zodat ze al kan verkopen voor de feestdagen. Daarna gaat de zaak even dicht en vindt er een complete metamorfose naar Rousseau chocolade plaats om eind januari officieel te openen.

Rousseau chocolade staat bekend om een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ze spelen in op actuele momenten zoals Moederdag, Valentijn, Kerst etc. Een kenmerk van Rousseau chocolade is dat ze chocola heel persoonlijk kunnen maken en dat maakt het een ideale cadeauwinkel.