Bijzondere feestavond Rooise Zaalvoetbalcompetitie

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Aanstaande vrijdag viert de Rooise Zaalvoetbalcompetitie haar jaarlijkse feestavond. Zoals ieder jaar gaat dat ook nu gepaard met de bekerfinale. Dit jaar vechten Dorpsherberg/van Driel en Bart Klerkx Hoveniers om de trofee. Extra bijzonder is dit jaar de beslissingswedstrijd voorafgaand aan de bekerfinale waarin het kampioenschap in de C-poule wordt beslist.

Na 18 wedstrijden staan Presenteert.com en JT Carservice/van Kasteren allebei op 40 punten. De reglementen schrijven een beslissingswedstrijd voor. Om 19.30u trappen de teams af voor de ultieme bekroning op een mooi seizoen.
Deze beslissingswedstrijd is een mooie opwarmer voor de bekerfinale. Kampioen van de B-poule, Dorpsherberg/van Driel kan dit jaar de dubbel pakken. Hiervoor zullen ze wel eerst moeten afrekenen met Bart Klerkx Hoveniers dat met een tweede plaats in de A-poule net naast het kampioenschap heeft gegrepen. Het belooft een spannende strijd te worden.
Vanaf 19.30u is iedereen van harte welkom in sporthal de Streepen bij de spectaculaire ontknoping van een mooi seizoen. Na de bekerfinale vindt de prijsuitreiking plaats waarin naast de titels ook de sportiviteitsprijs. Nieuw dit jaar is de topscorerstrofee. Vervolgens zal de avond feestelijk worden afgesloten met een hapje en een drankje.