Afbeelding

Toerist én burger gebruikt app Natuurlijk! Sint-Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode – De app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode is een daverend succes. Na iets meer dan een jaar is de app al meer dan 3000 keer gedownload. Dat niet alleen. De app wordt ook veelvuldig gebruikt.

Het mooie aan de app is dat deze nuttig is voor zowel inwoners van Sint-Oedenrode als voor toeristen. De inwoners van Rooi gebruiken de app vooral voor dorpsinformatie, voor het laatste nieuws van MooiRooi, maar vooral ook voor de optie Klantenkaart Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Sparen met je telefoon is al lang niet meer vreemd! Met één blik op je telefoon zie je hoeveel je al gespaard hebt.

Toeristen downloaden de tool ook. Ze zien dan waar ze kunnen winkelen, eten en overnachten. Een leuke bijkomstigheid in de app is dat de toerist vragen kan stellen aan lokale Rooienaren. Daar wordt met regelmaat gebruik van gemaakt. Ook de wandel- en fietsroutes die in de app staan, worden benut. Ze brengen je naar de mooiste plekjes van Sint-Oedenrode! De app is eigendom van verschillende instanties binnen Sint-Oedenrode en wordt door Rooienaren beheerd. Downloaden kan met Apple en Android.