Afbeelding

App Natuurlijk! Sint-Oedenrode op 3000 volgers

Algemeen

Sint-Oedenrode – Het is alweer tien maanden geleden dat de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode werd gelanceerd. De stichting wist niet precies wat het moest verwachten, maar nu al kan gesproken worden over een groot succes. De grens van 3000 downloads is namelijk bijna gepasseerd.

Dat maakte Fruitcake Studio, de ontwikkelaar van de app, deze week bekend. Daarmee lijkt de tactiek rondom de invulling van de app een goede keuze te zijn geweest. Er werd begonnen met een niet al te uitgebreid model, waarna er steeds meer opties bij zijn gekomen. Een schot is de roos is de toevoeging van het Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem. Het leverde meer downloads op voor Natuurlijk! Sint-Oedenrode én meer spaarders op voor het loyaliteitssysteem. Een klassieke win-win situatie dus.

Nieuwsflash
In het afgelopen jaar zijn er meer mogelijkheden in de app gezet. Zo zijn er enkele wandel- en fietsroutes toegevoegd en staan ook de evenementen en overnachtingsmogelijkheden vermeld. Evenals winkels en horeca. Zo krijgt een bezoeker van ons dorp een breed beeld van wat Sint-Oedenrode te bieden heeft.
Een andere leuke feature in de app is de MooiRooi nieuwsflash. Bij bijzonder en groot Roois nieuws krijgen mensen - die deze notificatie aan hebben staan - een aparte melding op de telefoon die automatisch doorverwijst naar de lokale nieuwssite MooiRooi.nl. In het menu kan deze optie onder instellingen aangevinkt worden.

Voor de toekomst staat er nog meer op de korrel, zoals een optie speciaal voor jonge gezinnen. Binnenkort komt daar meer nieuws over. Dus het blijft interessant voor mensen om de app te downloaden en voor degene die hem al heeft blijft het leuk om te gebruiken. De app is te downloaden via de App Store van Apple en de Play Store van Android toestellen.