Onder andere deze ondernemers en winkels doen mee aan het spaarsysteem. Lees verderop in de krant wie dat nog meer zijn!
Onder andere deze ondernemers en winkels doen mee aan het spaarsysteem. Lees verderop in de krant wie dat nog meer zijn!

Spaarsysteem van de toekomst

Zakelijk

Het Rooi2000 spaarsysteem krijgt niet alleen een nieuwe naam. Het wordt ook van een moderne jas voorzien. Eind dit jaar staat de lancering gepland van het Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem. Daarmee is het loyaliteitssysteem voor het winkelend publiek in Sint-Oedenrode klaar voor de toekomst.

Het spaarsysteem van Rooi2000 bestaat al sinds jaar en dag, maar eerlijk is eerlijk; de levensvatbaarheid was er een beetje uit. Reden voor Rooi2000 om de handschoen op te pakken en een 'boost' te creëren. Met verschillende partijen is de winkeliersvereniging in gesprek gegaan, waaronder Natuurlijk! Sint-Oedenrode, Centrummanagement en Fruitcake Studio. Het nieuwe systeem gaat geheel over in eigen beheer en biedt straks meer extra mogelijkheden.

Tablet en app
Aan het sparen op zich veranderd niets. Daar valt namelijk niets op aan te merken. Deelnemende winkeliers kunnen spaarpunten geven aan het winkelend publiek, die het op hun beurt weer bij dezelfde deelnemende zaken kunnen verzilveren. Zie het als een soort Airmiles systeem. Hoe meer je spaart, hoe groter de kortingen die iemand zichzelf cadeau kan doen. De mensen die er gebruik van maken kennen de vertrouwde kastjes wel waarin het Rooi2000 pasje gestopt moet worden om punten af- of bij te schrijven. Dat kastje wordt binnenkort vervangen door een tablet. Iedere deelnemende winkel krijgt van Rooi2000 een tablet. Met dat tablet kunnen de nieuwe pasjes van het Natuurlijk! Sint-Oedenrode systeem worden ingescand.
Een mooie stap in het geheel is het integreren van het spaarsysteem in de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode die in april van dit jaar werd gelanceerd. Op deze manier willen de centrumondernemers ook het wat jongere publiek bewegen om van het spaarsysteem gebruik te (gaan) maken. Wil iemand met de app gaan sparen dan kan dat. Hij of zij moet dan wel eenmalig een eigen pas in de app inscannen. Daarna is de pas voor de 'app-spaarders' niet meer nodig.

Lees meer in DeMooiRooiKrant van deze week