Afbeelding

Natuurlijk! Sint-Oedenrode app al op 1000 telefoons

Algemeen

Sint-Oedenrode – Op Koningsdag werd de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode gepresenteerd. We zijn nu twee maanden verder en deze week werd voor de duizendste keer de app gedownload.

Volgens ontwikkelaar van de app – Fruitcake Studio – is de app 500 keer gedownload via een Apple en 505 keer door een Android toestel. Dat betekent dat op dit moment 1005 mensen de app inmiddels op hun telefoon hebben staan. Inmiddels zullen dat er wel meer zijn, want iedere dag komen er nieuwe gebruikers bij. Dat de teller na twee maanden op meer dan 1000 gebruikers staat is voor Natuurlijk! Sint-Oedenrode een mooie opsteker. "Het is een teken dat de app goed in de smaak valt en dat we op de goede weg zijn", aldus een woordvoerder van de stichting.
Afgelopen week hebben de meeste campings en bed and breakfasts posters en folders gekregen om uit te delen aan de gasten. De app is met name gemaakt voor de toerist, voor de bezoeker die Sint-Oedenrode aan doet. Zij kunnen vinden wat er te doen is in het dorp, waar de restaurants en cafés zitten en waar ze kunnen overnachten. Hebben ze een vraag? Dan kunnen ze die via de app direct stellen aan een Rooienaar. Daarnaast blijven ze via tool op de hoogte van het laatste nieuws in het dorp. Dat maakt de app ook interessant voor de bewoners van Sint-Oedenrode.