Afbeelding

Texas Rooi: onbeperkt genieten

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Inmiddels is Texas Rooi een bekende naam in Sint-Oedenrode en omstreken. Texas, met zaken in Boxtel, Sint-Oedenrode en binnenkort ook in Rosmalen, staat voor onbeperkt genieten. Het zijn geen tapas maar je kunt er onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten van de kaart.

Rafael Ibrahim, eigenaar van de zaak, zegt dat dat nog wel eens verkeerd begrepen wordt. "Mensen denken vaak dat wij een tapas-restaurant zijn, maar dat zijn we niet. Bij ons krijg je grotere porties en kun je gewoon onbeperkt genieten van alles wat op onze kaart staat. Gewoon, per bestelling gezellig samen je bordje leeg eten. En genieten natuurlijk want dat staat bij ons hoog in het vaandel."

Of je nu met z'n tweetjes bent of gezellig met een grote groep, bij Texas kun je heerlijk avondvullend genieten. Het personeel doet er alles aan om u een fijne avond te bezorgen. "Het is belangrijk dat je met een voldaan en fijn gevoel naar huis toe gaat. Je moet toch een beetje dat vakantiegevoel hebben als je gaat uiteten," aldus Ibrahim.

Kom gerust eens een hapje eten. Op maandag tot en met donderdag voor € 19.95 per persoon en op vrijdag tot en met zondag voor € 23,95 per persoon. Kinderen tot en met vier jaar eten gratis mee en kinderen van vijf tot en met tien jaar eten mee voor € 14,50 per persoon. Graag tot ziens!