Afbeelding

Tip van de Prins: Tip 9

Algemeen

Vrienden voor het leven

Drank, stoere mannen en Fisherman's Friend zijn de eerste dingen die bij me opkomen bij het lezen van tip 9 die de Neije Prins van Papgat me gestuurd heeft. Die eerste 2 dingen passen natuurlijk precies in het plaatje van wat er van een prins en zijn adjudant wordt verwacht. En elke stoere man moet ook wel eens een traantje wegpinken of kwam dat nu toch door die Fisherman's Friend?

Tip 9: Sterk spul!

Sterke koffie, een flinke borrel, chilipepers, schoonmaakmiddel, 10-secondelijm? Allemaal sterk spul. Brengen ze uren in de sportschool door of hebben ze in hun werk te maken met sterk spul zoals zware vrachtwagens of landbouwvoertuigen? Vertellen ze graag sterke verhalen bij een pilske aan de bar of zijn het types die niet kapot te krijgen zijn en een beresterke conditie hebben? Ze zullen in ieder geval sterk in hun schoenen moeten staan om heel het carnavalsseizoen vol te kunnen houden. Het zal me benieuwen of we op aswoensdag nog steeds kunnen zeggen: "Ut war een stèrk spulleke, die twee". Maar samen staan ze vast sterk.

Puzzel 9:

Vind het volgende woord dat je nodig hebt om de bonuspuzzel op te lossen door de juiste letters achter elkaar te plaatsen van deze merknamen van "Sterk spul".

Denk je na een sterke borrel nu echt te weten wie de Neije Prins van Papgat en zijn Adjudant gaan worden? Stuur dan een berichtje aan de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Gerard van de Koevering: vdkoevering@kpnmail.nl. Bent u de eerste die beide namen correct inlevert, dan ontvangt u van het nieuwe koppel een geweldig aandenken.
Zie DeMooiRooiKrant voor de puzzel