Afbeelding

Ranking the stars

Algemeen

Sint-Oedenrode - De achtste tip die ik ontving van de Neije Hoogheid belooft heel wat goeds. Als prins moet je natuurlijk in de schijnwerpers durven staan en als een ster kunnen stralen bovenop de prinsenwagen tijdens de Rooise carnavalsoptocht. Een beetje gepaste kapsones, wat de letterlijke vertaling is, kan daarbij geen kwaad.

Tip 8: Ze hèn sterallures
Wellicht hebben ze al wel vaker in de spotlights gestaan bijvoorbeeld bij de prinsenzittingen of bonte avonden. Een playback-act bij een van de Rooise voetbalclubs heeft ze misschien ook wat sterallures gebracht. En er zijn vast nog meer evenementen te bedenken waarop de toekomstig prins en zijn adjudant een sterrenwaardig optreden hebben kunnen geven. Maar waar vinden we nog meer sterren? Op de voetbalshirts van PSV, de vlag van Amerika of bij Restaurant Wollerich.

Maar ook al hebben ze wat kapsones, echte sterren zullen het sowieso worden: De sterren van Papgat 2017.

Puzzel 8:
Welk leesteken komt het meeste voor in deze ster? Onthoud dit teken want dat heb je nodig voor de bonustip.
Welke sterren gaan er stralen op 12 november tijdens het 11-11-bal en worden de Neije Prins van Papgat en zijn Adjudant? Heb je een idee, stuur dan een berichtje aan de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Gerard van de Koevering: vdkoevering@kpnmail.nl. Bent u de eerste die beide namen correct inlevert, dan ontvangt u van het nieuwe koppel een geweldig aandenken.

Kijk voor de puzzel in DeMooiRooiKrant van deze week