Afbeelding

Tip van de Prins: In dromenland

Algemeen

Sint-Oedenrode - Deze keer maar eens Wikipedia er op na geslagen. Wat zegt deze online encyclopedie over een tukker. "Een bijnaam die door sommige Nederlanders wordt gegeven aan een Twentenaar". Verder lezend stuitte ik toch wel op en zeer opmerkelijk stukje tekst dat ons duidelijk een bepaalde richting in stuurt. Leest u het zelf maar eens na.

Tip 7: Ze hèn iets mi tukkers

Misschien komen de partners van de Prins en Adjudant uit het oosten van het land. Of zijn ze op een andere manier verbonden met de Tukkers door werk of hobby. Een jaarlijks bezoekje aan de Zwarte Cross misschien? Het kan ook simpelweg zijn dat ze gewoon goed kunnen slapen en ook de mensen in hun omgeving. En om alvast te wennen aan de prinsmobiel zou het ook zomaar kunnen dat ze zich onlangs nog rond hebben laten rijden in een tuktuk.

Puzzel 7:

Breng de prins bij zijn steek en verzamel onderweg de letters. Het woord dat je kunt vormen, heb je nodig voor de bonustip.

Heb jij niet liggen tukken en weet jij wie de Neije Prins van Papgat en zijn Adjudant worden? Stuur dan een berichtje aan de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Gerard van de Koevering: vdkoevering@kpnmail.nl. Bent u de eerste die beide namen correct inlevert, dan ontvangt u van het nieuwe koppel een geweldig aandenken.