Afbeelding

Op jacht naar de prins....

Algemeen

Sint-Oedenrode - Bij het horen van deze tip begon ik spontaan te zingen. Het deed me denken aan een heel mooi nummer van The Scene maar ook kwam er een oud liedje van Heino over een Gentiaan naar boven drijven.

Tip 6: Blauw, blauw, blauw

Er kunnen veel associaties met de kleur blauw gemaakt worden maar als je drie keer blauw bent dan heb je er toch echt wel zat gehad. Natuurlijk zijn er ook carnavalsverenigingen die de kleur blauw dragen of sportclubs die in het blauw op het veld staan. Misschien hebben ze met zijn drieën blauwe ogen of hebben ze drie zonen? Ik hoop wel dat de Neije geen vervelende ervaringen heeft met de politie of de belastingdienst. Dat zou dan wel weer die koie zomer verklaren.

Puzzel 6:

Deze keer weer een woordzoeker. Streep onderstaande woorden weg. De overgebleven letters vormen een woord dat je nodig hebt voor de bonuspuzzel.

Belasting, Bessen, Bloed, Boerenkiel, Bont, Gentiaan, Kobalt, Korenbloem, Kou, Lucht, Maandag, Ogen, Plek, Politie, Smurf, Vinkje

Wie heeft er blauw bloed door de aderen stromen en wordt de Neije Prins van Papgat? Als u een vermoeden heeft wie de Neije en zijn adjudant gaan worden, stuur dan een berichtje aan de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Gerard van de Koevering: vdkoevering@kpnmail.nl. Bent u de eerste die beide namen correct inlevert, dan ontvangt u van het nieuwe koppel een geweldig aandenken.