Gerbe Voets werd verkozen tot Voetballer van het Jaar
Gerbe Voets werd verkozen tot Voetballer van het Jaar

Ollandia opent seizoen met een feestje

Algemeen

Olland - Gezellige drukte afgelopen vrijdag in de kantine van Ollandia. Mooi moment om na het intensieve voorbereidingsprogramma van senioren en junioren en voor de aftrap van het nieuwe seizoen samen het jaarlijkse Ollandia feestje te vieren. Tijdens deze avond werden de Ollandia jubilarissen gehuldigd.

Leo Lammers, erelid en gouden jubilaris, Jan van Oorschot, John Hagelaars, Johan Verberk en Cees Timmermans waren de 40-jarige feestelingen, Ronny Thomassen en Maarten van Hoof kregen het predicaat "zilveren" jubilaris. De aanwezige jubilerende leden werden toegesproken door voorzitter Erik Huijbregts die de hoop uitsprak dat ze allemaal nog tot in lengte van jaren "een van ons" zouden blijven. De bijbehorende jubileum-awards werden uitgereikt en de felicitaties werden met een stevige handdruk in ontvangst genomen. Jammer dat een aantal jubilarissen deze avond verhinderd was om naar het sportpark te komen, maar vanzelfsprekend feliciteert Ollandia ook deze leden met het behaalde jubileum.

Voetballer van het jaar 2015
Om voor deze titel in aanmerking te komen moet je wel over een aantal kernkwaliteiten beschikken. Inzet, betrokkenheid, spelvreugde, teamspirit, de wil om te winnen zijn een aantal van die kwaliteiten die de jury afgelopen seizoen opvielen bij het spel van Gerbe Voets. Gerbe heeft zich het laatste jaar sterk ontwikkeld. Vooral in de eerste helft van het vorige seizoen heeft Gerbe zijn opgedane voetbalkennis tijdens de trainingen naar de zondag vertaald. Evenwichtige en volwassen speler die in de defensie van Ollandia zijn mannetje staat. Gerbe Voets terecht keuze voetballer van het jaar 2015.

Afbeelding
Afbeelding