Danscentrum van den Burght
Danscentrum van den Burght

25 jaar Danscentrum van de Burgt

Algemeen

Wilco van de Burgt begon in 1990 met Dansclub van de Burgt. Inmiddels is het bedrijf, met medewerking van een geweldig team, uitgegroeid tot hèt danscentrum voor de gehele regio VEGHEL - UDEN.  Dit jaar staat in het teken van het jubileum en daarom krijgen alle (nieuwe) cursisten €25,- korting op elke 2e cursus (keuze uit het volledige lesprogramma).  Voor elke leeftijdsgroep/dansvorm gaan ze het komende jaar GRATIS leuke dingen organiseren, zoals een Disco-avond voor de jeugd en div. workshops voor volwassenen.

Vele dansstijlen onder 1 dak
Doordat de leraren van Danscentrum Van de Burgt zich afgelopen jaar nog meer hebben gespecialiseerd (door o.a. het behalen van het internationale IDTA stijldans examen) kunnen ze vanaf nu een nog beter Stijldansprogramma brengen. Geschikt voor jeugd, volwassenen en 60+. En als u al kunt dansen dan is instromen ook geen probleem. Wie nog meer wil, bijvoorbeeld zich meten met anderen, kan meedoen aan de diverse wedstrijddansen. Van de Burgt is lid van dansorganisaties zoals de regio BRADO en de landelijke NADB wedstrijdbond.

Programma
Salsa, Dance Attack Fitness en Dance Moves Solo zit in het programma. Streetdance/Hiphop is uitgebreid met meer dagen en leeftijden. Er is nu zelfs een 15+ groep. In dit jubileumjaar zijn er vele nieuwe dansvormen bijgekomen zoals: BREAKDANCE (vanaf 6 jaar), MUSICAL/SHOWDANCE, KLASSIEK BALLET (vanaf 2 jaar),  MODERN/JAZZ (vanaf 8 jaar), BBB Bodyshape (ook voor mannen), OUDER/KIND-DANS (vanaf 1,5 jaar) en last but not least het nieuwe WEST COAST SWING.

GRATIS PROEFLES EN OPEN HUIS
Als je zeker wilt zijn van een plaats bij een van de gezellige danslessen reserveer dan via de website of kom naar het OPEN HUIS in Veghel op zondag 6 September van 13.30-16.00 uur of op zaterdag 5 of zondag 6 september vanaf 19.00 uur. GRATIS ENTREE, WORKSHOPS en DEMONSTRATIES. Wilt u meer info over alle mogelijkheden kijk dan eens op de website van Danscentrum van de Burgt,                       www.vandeburgt.nl