Brabantband
Brabantband

Jeugd Creatief, ook bij Brabantband

Algemeen

Sint-Oedenrode - Binnenkort gaan de workshops van Jeugd Creatief van start, ook bij de Brabantband. Vanaf zes jaar kun je bij de Brabantband kennis maken met het bespelen van een instrument in een vereniging, samen met kinderen van je eigen leeftijd.

Tijdens een 4-tal workshops, kun je een trompet of althoorn uitproberen. Je mag het instrument ook mee naar huis nemen om het thuis nog eens te proberen. Ook muziek maken op een kleine trom is mogelijk. Je zult verbaasd zijn hoe snel je al leuke muziek kunt maken die je zelf ook kent! De workshops zijn op woensdagmiddag 16, 23 en 30 september en 7 oktober. Tijd nog nader te bepalen, in overleg met de deelnemers. Op zondagmiddag 18 oktober neem je deel aan een optreden samen met alle muzikanten van de Brabantband. Bij onze vereniging kun je ook les krijgen op saxofoon.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden via Harriët van Casteren, hcjvancasteren@gmail.com of via telefoonnummer: 0413-479462. Wil je meedoen met de workshops, meld je dan zo spoedig mogelijk aan via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zondag 18 oktober verzorgt de Brabantband een muzikaal programma in Mariëndael met muziek en dans, verdere informatie volgt nog via deze krant, maar reserveer deze middag alvast in je agenda, toegang is gratis!