Hier wil iedereen wel op staan!
Hier wil iedereen wel op staan!

Tourspel weer bijna 800 lijsten

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dit jaar heeft het Tourspel bijna 800 deelnemerslijsten. De deelnemers dingen mee naar die felbegeerde eerste prijs. Inmiddels zijn de fout ingevoerde nummers door het invoerteam van het Tourspel aangepast. De Tour organisatie had zoals haast gebruikelijk op het laatste moment nog een groot aantal rugnummers gewijzigd waardoor de meeste fouten zijn ontstaan. De Tour heeft inmiddels de hectische eerste week achter de rug, de sprinters hebben hun kansen gehad en vanaf nu gaan de bergen het klassement bepalen. Gaan onze Nederlanders nog een overwinning behalen? Misschien wel op de Nederlandse berg Alpe D'Huez? Jij kunt het live meemaken bij de Beleving.

BBQ en Alpe D'Huez live bij de Beleving
Wil jij je inschrijven voor de Grillmaster BBQ? We hebben op info@rooistourspel.nl al diverse aanmeldingen ontvangen voor de BBQ op 27 juli vanaf 17.30. Geef je snel op en maak verder kennis met de gastvrijheid van Ralf Dirven en zijn team. Ben je ook zo  benieuwd naar de ontknoping van de Tour de France op Alpe D'Huez? De beslissing zal op 25 juli waarschijnlijk vallen tijdens deze etappe met de finish op de 'Nederlandse berg'. Je bent 's-middags van harte welkom bij de Beleving. Er zijn geen kosten voor deze middag en later in de middag kun je genieten van een heerlijk varken van het spit.  

VIP prijs
Wat is nu eigenlijk de 'meer voor mannen VIP prijs' die 't Pumpke beschikbaar stelt? Dat maken we volgende week in deze krant bekent. Als je denkt aan een mannen prijs dan kunnen bier en bitterballen natuurlijk wel eens onderdeel van de prijs zijn. Als tip kunnen we aangeven dat de plaats Zundert een belangrijke rol speelt bij de prijs. Velen van jullie hebben Lars Boom als nummer 102 van het klassement getipt. Mocht dit uiteindelijk zo zijn dan moeten we nog een notaris vragen om te loten. Hoe we een dergelijk tarief moeten gaan betalen is voor ons nog even lastig dus we hopen op een andere renner als nummer 102….

Prijsuitreiking: splinternieuwe Fondriest racefiets winnen?
Kom maandagavond 27 juli naar de prijsuitreiking van het Tourspel. Wanneer je aanwezig bent maak je kans op deze schitterende fiets, beschikbaar gesteld door WeCycling en Mutsaars bikes. Mutsaars heeft gedurende de Tour overigens ook speciale fiets aanbiedingen op de website staan. Verder zijn er natuurlijk nog vele andere prijzen die door de lokale ondernemers beschikbaar worden gesteld. Kortom een gezellige Franse avond waarbij 't Pumpke voor een avond omgedoopt zal worden tot een heus Frans wielercafe.