Archief
Archief

Wil je als zelfstandige, parttime werken in de zorg?

Algemeen

Je bent opgeleid als verpleegkundige of verzorgende, of werkzaam in de thuiszorg, maar je wilt niet meer fulltime of parttime werken in een grote zorgorganisatie. Dan is werken via Zorg Coöperatie Rooi misschien iets voor jou!

Word lid van Zorg Coöperatie Rooi en geef aan dat je zelf nog graag enkele dagen of dagdelen werkzaam wilt zijn in de zorg. Je verleent dan direct zorg aan de leden van de zorgcoöperatie die zorg behoeven.

De zorgcoöperatie zorgt ervoor dat je direct in contact komt met de zorgvrager. Je maakt zelf je afspraken en na het verlenen van de zorg reken je zelf af met de zorgvrager. De zorg coöperatie dient slechts als coördinator en bemiddelaar. De kosten van de zorgcoöperatie zijn laag want de organisatie bestaat uit vrijwilligers. Het kost je alleen het lidmaatschap van ZCR en een kleine bijdrage per gewerkt uur, zodat de noodzakelijke kosten van kantoorhuur, computer, drukwerk en opleidingen etc. betaald kunnen worden. Je werkt alleen voor de zorgvrager en bepaalt samen met de zorgvrager de prijs, het aantal uren en de tijden waarop je zorg gaat verlenen. Op deze wijze bouw je een goede, persoonlijke band op met de zorgvrager. Uiteraard word je volledig ondersteund en voel je je gesteund door de coördinator van de zorgcoöperatie.

Ben je geïnteresseerd?
Meld je dan aan als lid van Zorg Coöperatie Rooi via ons emailadres info@zcrooi.nl en vermeld in je email dat je eveneens geïnteresseerd bent in het verlenen van diensten als verpleegkundige/verzorgende of thuiszorgwerker. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap en een afzonderlijk aanmeldingsformulier voor zorgverleners. Nadat je deze ingevulde formulieren hebt geretourneerd, neemt onze zorgcoördinator Toon van der Wijst contact met je op om je zorgaanbod te bespreken.

Wil je eerst wat nadere informatie, neem bel dan naar Toon van der Wijst tel. 06-54353639.