Erik Verhagen (l) en Michel Wouters van Bart Klerkx/Brabant Sport. Ze werden vorig jaar kampioen en pakten de beker.
Erik Verhagen (l) en Michel Wouters van Bart Klerkx/Brabant Sport. Ze werden vorig jaar kampioen en pakten de beker.

Showacrobatiek Uden bij prijsuitreiking en bekerfinale zaalvoetbal

Algemeen

Sint-Oedenrode - Traditioneel wordt het seizoen van de Rooise Zaalvoetbalcompetitie beëindigd met bekerfinale voorafgaand aan de prijsuitreiking en feestavond. Dit jaar is de finale op vrijdagavond 13 mei en geeft een wel heel bijzondere act éxtra kleur aan de bekerfinale.

De grootste (voetbal)finales worden veelal geopend met een spetterende show van dans en acrobatiek. Dit jaar meet de bekerfinale van de Rooise Zaalvoetbalcompetitie zich met de finale van de Champions League en zal het collectief van Showacrobatiek Uden de meest verbluffende 'moves' laten zien. Om 20.00 uur staan de deuren open, dus zorg dat je op tijd bent.

Na afloop van de bekerfinale zullen de prijzen worden uitgedeeld aan de competitiekampioen, bekerwinnaar en topscorers. Ook als je net naast de titel gegrepen hebt, kun je nog steeds met een mooie bokaal naar huis gaan. De winnaar van de sportiviteitsprijs is namelijk nog een verrassing! Natuurlijk maken we er samen een mooie feestavond van, op weg naar een nieuw seizoen.