Annemiek viert het met bloemen!
Annemiek viert het met bloemen! Foto: Jeroen van de Sande

DA Van der Linden hoort bij de beste vier van Nederland

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – Het was vrijdagochtend heel spannend in de DA winkel van Annemiek van der Linden aan de Heuvel in Sint-Oedenrode. Online werd bekend gemaakt wie zich het beste DA filiaal van Nederland mag gaan noemen. Bij de nummer één zou een delegatie komen binnen lopen. Helaas gebeurde dat in Rooi niet, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

Al maanden doet de winkel van eigenaresse Annemiek mee aan de competitie en iedere keer kwamen ze een ronde verder. Wat begon met ruim 300 zaken werd vorige week teruggebracht tot zes winkels. Vandaag viel de uiteindelijke beslissing. DA Van der Linden kreeg de vierde plek toebedeeld. “Hoe mooi kan het zijn!?” is Annemiek nog steeds uitgelaten. “Ik ben vooral trots op de meiden. Toen een delegatie 1 september hier kwam om ons nog eens te beoordelen, was ik op vakantie. Ik heette ze via beeldbellen vanuit Corfu van harte welkom in ons filiaal, maar de meiden hebben het voor de rest zelf gedaan.”

De jury die alle DA’s van Nederland heeft beoordeeld, heeft op werkelijk alles gelet. Van uitstraling, tot klantvriendelijkheid en van inkoop tot omzet. Voor Annemiek en haar personeel is het een enorme kroon op jaren van hard werken. “We hebben keihard gebikkeld om er iets van te maken. Midden in Corona een verbouwing was ook niets niks, maar het was wel nodig en dat heeft er mede voor gezorgd dat we vierde zijn geworden!”