Linda de Vries
Linda de Vries Foto:

Starter aan het Woord: Veeeerkracht

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – In DeMooiRooiKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Deze maand spreekt Linda de Vries over haar bedrijf Veeerkracht. Ze is gehuisvest in de Borgmolen.

“Dit is het! Dit is waar ik altijd onbewust naar had gezocht.”

In de tijd dat ik vrouwen in mijn eigen praktijk begeleidde naar een betere gezondheid zag ik veel successen maar ook vaak een terugval. En nu zat ik hier bij de opleiding tot Creatrix® Transformologist®, waar ik voor het eerst hoorde hoe onbeschrijflijk sterk onze vrouwelijke hormonen van invloed zijn op ons doen en laten. In positieve maar ook in negatieve zin. En hoe onze, onbewuste, belemmerende overtuigingen ons elke keer weer terug kunnen zetten in oude, negatieve patronen. De oplossing voor de vrouwen die ik begeleidde en stiekem ook voor mijzelf: met die emoties en overtuigingen aan de slag!

Zodat je energie niet opgaat aan je afvragen wat een ander van je vindt, stress of boosheid. Zodat jij in plaats daarvan met heel je lijf kan voelen dat jij goed bent zoals je bent, zonder onzekerheid en piekergedachten.

En natuurlijk doe ik dit werk voor al deze mooie vrouwen, maar ook voor mijzelf. Want, na al die jaren zoeken, doe ik nu eindelijk iets waar ik zelf superblij van word. Mijn wens was om mijn werk te kunnen combineren met ons gezin. Dat ik er kan zijn voor de mensen die ik liefheb EN voor mijn klanten. Nou, dat is gelukt.

Met ons gezin wonen we in Schijndel, ik werk vanuit de Borgmolen in Sint-Oedenrode en online. De kids worden steeds een beetje groter en voor de oudste is de middelbare al gestart. En ik, ik ontwikkel onbelemmerd met mijn gezin mee.

Startersnetwerk Meierijstad brengt mij fijne nieuwe contacten en interessante overlegmomenten met het uitwisselen van tips over en weer. Dit netwerk geeft positieve energie en biedt mooie trainingen en lezingen om mijn kennis als ondernemer te verbreden.

Ben jij of ken jij die vrouw die heel graag met een gerust hart aan de rest van haar leven begint? Deel mijn boodschap of neem gerust contact met me op voor een kosteloos adviesgesprek.

Een fijne dag!
Linda de Vries
Transformatie Coaching voor vrouwen
06-10557424
www.veeeerkracht.nl
linda@veeeerkracht.nl