Afbeelding
Foto:

“Wij rijden voor alle zorgverzekeraars”

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode / Liempde - Deze belangrijke informatie geeft Martijn van Kronenburg, eigenaar van taxibedrijven Van Kronenburg en Rima-Olland. Ze zijn heel specialistisch in ziekenvervoer en denken écht mee met de klant om de rit zo comfortabel mogelijk te maken.

Dagelijks rijden de taxibedrijven Van Kronenburg en Rima-Olland mensen naar ziekenhuizen. Ze komen overal in de Benelux. Of een persoon nu hartpatiënt is, voor een dialyse of chemo op pad moet of kampt met een eetstoornis of hersenletsel. De chauffeurs zijn specialistisch en meelevend. Ze zijn opgeleid om ziekenvervoer zo goed en comfortabel mogelijk te laten verlopen. De bedrijfsfilosofie werkt daar aan mee. Martijn van Kronenburg: “Ziekenhuisritten combineren we zo min mogelijk, zodat niemand onnodig lang in de taxi zit. Dat kan na een behandeling heel vervelend zijn. Mensen zijn dan vaak moe en willen naar huis. Alleen als tijden nagenoeg overeen komen, dan kan het wel gecombineerd ingepland worden, maar dat is altijd in overleg met de klant. Daarnaast wachten onze chauffeurs bij kort ziekenhuisbezoeken van 15 á 30 minuten.” Voor mensen die het ziekenhuis vaker bezoeken in vele weken of maanden zullen zoveel mogelijk dezelfde chauffeur krijgen. Martijn van Kronenburg vindt het belangrijk dat er een band is tussen chauffeur en klant. “Dan voelen de mensen zich meer op hun gemak’, vertelt de eigenaar van de twee taxibedrijven.

Corona
Ook voor taxibedrijven is 2020 een moeilijk jaar. Tijdens de eerste golf in maart en april kwamen er vrijwel geen auto’s op de weg. Ook nu nog ondervinden de taxibedrijven Van Kronenburg en Rima-Olland hinder, maar dankzij veel aanpassingen bieden ze een veilige omgeving voor alle klanten. In de moeilijkste periode ontvingen Martijn van Kronenburg en zijn hele taxiteam, veel steun en vertrouwen. “Daar wil ik iedereen heel hartelijk voor bedanken. Het heeft ons door een lastige periode gesleept en bovendien doet het ons veel.”

Meer informatie m.b.t. alle taxidiensten: www.taxivankronenburg.nl en/of www.rima-olland.nl