Het team van Forum.
Het team van Forum.

Kom naar de nieuwe woonwinkel in Sint-Oedenrode

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Eén ding is zeker bij Forum Kluswijs, daar zitten ze nooit stil. De afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt aan een nieuw – inpandig – concept: KW wonen. Ook aan de gevel is deze aanvulling te zien door nieuwe reclame-uitingen. Voortaan kan Sint-Oedenrode en omstreken bij Kluswijs terecht voor alles wat met interieur te maken heeft. Het maakt het plaatje een totaalconcept, van A tot Z.

De mensen die de winkel onlangs bezochten, hebben al kennis kunnen maken met het nieuwe concept. Een groot gedeelte van de zaak is ingericht als woonwinkel, met vloeren, meubels, raamdecoratie, accessoires, lampen en luifels. Komend weekend – van vrijdag 25 t/m zondag 27 september – staat in het teken van de opening. Het team van Kluswijs heeft er zin in! Linda van den Berg vult hen aan als interieuradviseur. Een aantal dagen per week zal ze op afspraak klanten helpen met advies: op de zaak, of bij de mensen thuis. “Iedereen heeft een andere smaak en daar kunnen wij heel goed op inspringen. Advies is erg belangrijk bij het vormen van een interieur. We heten u van harte welkom en helpen u graag!” laat Linda enthousiast weten.
Het concept is gestart bij een andere Kluswijs-zaak van een collega. “Al langer wilden we onze showroom oppimpen. Dit kwam goed uit, want de stap naar het concept was dan niet zo groot. In Sint-Oedenrode is weinig aanbod op woongebied en dat gat willen wij graag opvullen op een professionele manier”, is Corien overtuigend. KW wonen is een heel toegankelijk concept voor het tussensegment en hoger. Dus goede kwaliteit tegen een goede prijs. Daarnaast is een styliste een ‘must’ om het concept te mogen voeren en die hebben ze met Linda gevonden.

Proeven, ruiken en beleven
Op de zaterdag en zondag tijdens het openingsweekend is er veel meer te beleven dan sec de opening van de nieuwe afdeling. Buiten staan allerlei kramen opgesteld waar klanten kunnen proeven, ruiken en beleven. Binnen is de bouwmarkt gewoon open. Heerlijk eten, demonstraties en kunst gaan de gasten verrassen. Corien: “Alles volgens de coronaregels uiteraard! We hopen dat u een kijkje komt nemen!” Buiten staan allerlei kramen opgesteld waar klanten kunnen proeven, ruiken en beleven. Heerlijk eten, demonstraties en kunst gaan de gasten verrassen. Corien: “Alles volgens de coronaregels uiteraard! We hopen dat u een kijkje komt nemen!”