Afbeelding

Rooise bedrijven bouwen aan Veghels Buiten

Woningbouw Woningbouw

Sint-Oedenrode / Veghel – Van den Biggelaar installatietechniek en bouwbedrijf Van Stiphout werken al maanden mee aan de realisatie van de nieuwbouwwijk Veghels Buiten.

Het project Veghels buiten bestaat uit 35 koopwoningen, waarvan de laatste twee woningen vorige week werden opgeleverd. Al deze woningen heeft Van den Biggelaar installatietechniek uit Sint-Oedenrode voorzien van riolering, waterleiding, warmtepompen van Nibe, mechanische ventilatie en sanitair.
Ook aan het project ‘Veghels Mooiste’, werkten de twee ondernemingen mee. Dat is een project van dertig koopwoningen. Deze maand is het gestart voor Van den Biggelaar. Al deze woningen voorzien zij van riolering, waterleiding, warmtepompen van Nibe en mechanische ventilatie. Het sanitair plaatsen ze ook. Naar alle verwachting zal dit project begin volgend jaar worden afgerond. Bij beide projecten is Van Stiphout hoofdaannemer in samenwerking met Van den Biggelaar installatietechniek als W-installateur. De bedrijven zijn gewend om samen te werken, want door de jaren zijn ze bij veel plannen gezamenlijk betrokken.                          

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding