Afbeelding
Foto: Jan Roche

Ollandia voor derby naar Gemonde

Sport Sport

Olland - Voor de supporters breekt er een stille periode aan, want door vanwege de aangescherpte coronaregels zijn deze een aantal weken helaas niet welkom op het sportpark, terwijl de voetbalwedstrijden wel door mogen gaan, maar vanwege coronabesmettingen alsnog afgelast kunnen worden. Na een vrij weekend staat er voor Ollandia 1 a.s. zondag 21/11 om 14.30 uur in Gemonde de uitwedstrijd tegen Irene op het programma. 

Een tegenstander die op de standenlijst in de middenmoot meedraait en waaraan Ollandia zeker de handen vol zal hebben. Ollandia zal echter ook wat recht willen zetten na het onverdiende verlies in de thuiswedstrijd tegen het nog ongeslagen EDN’56. Ollandia zal in deze derby dan ook opnieuw volop de strijd aan moeten gaan, voorin de kansen beter moeten benutten en het achterin dicht zien te houden. Hopelijk kunnen ze dit ook opbrengen zonder de steun van de trouwe supporters.

Ook voor de overige teams gaat het voetbal door, waarbij al op vrijdagavond de Ollandia Vrouwen voor een avondtoernooi afreizen naar Oijen. Op zaterdag komen op sportpark Ekkerzicht vanaf 10.00 uur alle Ollandia jeugdteams in actie, alleen Ollandia JO11-1 moet op bezoek bij SV Unitas’59 in Eindhoven. Op zondagmorgen komen ook alle andere seniorenteams in actie, waarbij Ollandia 2 en 3 thuis aantreden tegen resp. DVG en Schijndel en Ollandia 35+1 op bezoek gaat bij hun leeftijdsgenoten van Vorstenbossche Boys.