Afbeelding

“Het is belangrijk dat iedereen lekker eet”

Roois nieuws
Nijnsel - Nog een paar weken en Sint-Oedenrode is een restaurant rijker. Op dinsdag 28 oktober vindt om 20.08 uur de officiële opening plaats. Er is niet lukraak voor deze tijd gekozen. Het getal acht staat in China voor ‘oneindig in het goede’. “En we gaan hier dan ook voor oneindig lekker eten”, spreekt bedrijfsleider Roy van den Braak zijn ambities uit.

Op dit moment wordt er nog druk getimmerd aan de Sonseweg. In en aan het pand wat voorheen ’t Leeuwke was. Vanaf de 28e heet het Lounge 8 en wordt het plots een vooraanstaand restaurant. Voor velen al bekend. In 2012 opende Lounge 8 de eerste vestiging aan de Dommelstraat te Eindhoven. “Al snel moesten we iedere dag ontzettend veel mensen teleurstellen omdat het restaurant telkens vol zat”, weet Roy zich nog te herinneren. “Daarom openden we niet snel daarna een filiaal aan het Catherinaplein. Ook daar is het ontzettend druk. Via toeval kwamen we hier terecht. We besloten om nogmaals uit te breiden.”
De geruchten deden de ronde dat er een sushi-restaurant zou komen in Nijnsel. Dat wordt deels waarheid. Roy: “Ons concept is het serveren van kleine gerechten, waarvan 30% bestaat uit Sushi. Op de kaart staan verder grill-, vlees- en visgerechten. We hebben veel keus uit meer dan honderd gerechten. Het is belangrijk dat iedereen lekker eet en dat kan bij Lounge 8.” Gasten mogen á la carte eten, maar kunnen ook onbeperkt eten voor 23,80 euro. In de weekenden is onbeperkt eten 25,80 euro. Alles wordt geserveerd. Op den duur is het mogelijk om sushi gerechten af te halen bij Lounge 8, maar nu nog niet. “We concentreren ons eerst op het diner, daarna zien we wel verder”, vertelt de bedrijfsleider.

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week