Afbeelding

Stylish Kappers officieel erkend als Redken Ambassador Salon

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Per 14 oktober is Stylish Kappers aan de Heuvel 30 officieel erkend als REDKEN Ambassador Salon. De kapsalon, welke eind vorig jaar overgenomen werd door Eva Wouters, maakt hiermee een droomvlucht.

"Sinds de officiële opening begin van het jaar weten steeds meer mensen onze salon te vinden. De officiële opening met drumband en Mari van de Ven heeft de tongen los gemaakt en inmiddels hebben wij onze kwaliteit veelvuldig bewezen. Door een goed advies en een professionele uitvoering gaan onze klanten uitermate tevreden de deur uit en gaan de positieve verhalen als een lopend vuurtje", aldus Eva.
Het afgelopen jaar heeft het team van Stylish Kappers volop getraind om nieuwe technieken eigen te maken en om de kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen. Dat is bij het Amerikaanse topmerk REDKEN niet onopgemerkt gebleven. De onderscheiding "REDKEN Ambassador" wordt wereldwijd afgeven aan een selecte groep salons welke de volledige lijn van REDKEN gebruiken en hiervan ook alle kennis in huis hebben.
Bij Stylish kappers vindt u haarstylisten die opgeleid zijn tot REDKEN Certified Haircolorist waarmee ook alle kennis van REDKEN kleurproducten (Chromatics en Shades) gegarandeerd in huis is. "Deze erkenning is een enorme waardering van ons werk", licht Eva toe. Of het nu uw eerste kleurbehandeling is, of als u het tijd vindt voor een nieuwe look, het bezoeken van Stylish Kappers biedt u altijd de kans om te profiteren van de expertise van een topstylist. Bij Stylish Kappers bespreken ze ideeën en geven ze inspiratie, bekijken ze de behoeften van uw haar, en bespreken ze uw gewenste kleurresultaat. Dit is een waardevol gesprek dat het verschil kan uitmaken tussen een dagelijkse haarkleur en een buitengewone haarkleur.
Inmiddels is Stylish Kappers dan ook volledig over op REDKEN producten en wordt dus ook voor de kleuring van uw haar gebruik gemaakt van REDKEN producten. Dit is een revolutionair kleurproduct op basis van olie, deze heeft een zeer natuurlijk kleureffect, is ammonia vrij, 100% grijs dekkend zijn, geeft een hoge glans en zorgt voor een stralende kleur.
Zelf ervaren? Maak een afspraak bij Stylish Kappers, 0413-471737 of bezoek de website voor meer informatie: www.stylishkappers.nl