Afbeelding

Iets te klussen?

Roois nieuws
Een groep vrijwilliger klussers staan klaar om de kleine klusjes in en om huis te klaren. De klussendienst is bestemd voor mensen die zelf niet in staat zijn om kleine klusjes in huis of tuin uit te voeren.

Het gaat dan met name over ouderen vanaf 55 jaar, mensen met een smalle beurs, bijvoorbeeld een alleen staande ouder met een bijstandsuitkering of mensen met een beperking. Het gaat om kleine klussen waar niet zo gemakkelijk iemand voor te vinden is. Bijvoorbeeld; een kastje ophangen, een handgreep of rookalarm plaatsen, een stopcontact maken, een lamp ophangen, de gootsteen ontstoppen, maar ook klein onderhoud in de tuin wordt door de vrijwilligers uitgevoerd.
Iemand die en klus wil aanvragen kan 's morgens tussen 9.00 en 11.00 uur naar Welzijn De Meierij bellen via 073-5441400.

De gegevens van de beller worden genoteerd en hij of zij wordt teruggebeld of en wanneer de klus uitgevoerd kan worden. Voor het uitvoeren van deze klusjes betaalt de "klant" €5,- per uur. De klus moet in een dagdeel van drie uur uit te voeren zijn.
Vrijwilligers van de klussen dienst komen altijd met tweeën en brengen gereedschap mee. De materiaalkosten zijn voor rekening van de aanvrager.