Het bekende spelbord.
Het bekende spelbord.

Rooise Catan Club gaat online

Oproep

Sint-Oedenrode - Nu iedereen binnen zit en je niet kan afspreken met anderen is het een uitdaging om een spelletje te spelen. Ed Sabel sprak normaal gesproken regelmatig af met mensen uit Rooi voor een potje Kolonisten van Catan. Maar nu heeft hij een oplossing gevonden: online spelen. Hij zoekt nog meer Rooienaren die mee willen Catannen. Die zullen er vast wel zijn, aangezien het een enorm populair spel is.

“Je kan nu niet meer samenkomen. Wij vonden het heel leuk om met de buurt te Catannen, dus ben ik op zoek gegaan of dit ook online kan”, vertelt Ed. Het blijkt dat heel veel mensen dit ook doen, want de servers waren deze week overbelast waardoor het spel enorm traag werd. Deze week vond er een update plaats, waardoor het spel weer snel is geworden. “Het is leuk om te doen, we Catannen nu iedere avond met een tiental mensen uit Rooi. Het is hartstikke gezellig, maar wij zoeken nog meer mensen die mee willen doen.”

Ben je fan van Kolonisten van Catan en zou je graag mee willen spelen? Dan kan je je aanmelden via de Facebook pagina: Rooise Catan Club . “Wij zijn niet van het anonieme. Als je mee wilt doen, dan moet je je echte naam en je spelersnaam opgeven. En we willen telefoonnummers uitwisselen”, geeft Ed direct al wat huisregels mee.

Hoe vermaak jij je in deze tijd? Dat horen we graag! Stuur een mail naar redactie@demooirooikrant.nl of app naar de MooiRooi Hotline: 06-89970555