Rob Cruts
Rob Cruts

Even over glasvezel…

Ingezonden Ingezonden

Sint-Oedenrode – Het thema glasvezel is op dit moment heel actueel. Rob Cruts uit Sint-Oedenrode is er niet gerust op dat de aansluiting gerealiseerd kan worden. Daarom stuurde hij het volgende bericht in. 

Elke dag online je bloeddruk, hartslag en suiker laten controleren?; overleg met videobellen met een arts of hulpverlener waardoor de wachttijden korter kunnen worden?; een perfect stabiel beeldgesprek kunnen voeren met familie in bijvoorbeeld Harderwijk; supersnel en stabiel internet; duizend-en-een nog onbekende mogelijkheden: een glasvezelaansluiting is op dit moment de oplossing om eenzaamheid tegen te gaan en veilig thuiswerken mogelijk te maken. Zo denken we aan elkaar en wordt de wereld er een stuk beter van.
Bovendien is een eenmalige investering van een glasvezelaansluiting een blijvende waardevermeerdering van uw onroerend goed, en van uw leven! Ik zou het fijn vinden als u hier op korte termijn eens goed over na wilt denken. Elke ‘ja’ voor glasvezel brengt de wereld op een veilige manier dichterbij.