Een fotomoment tijdens de vorige opname.
Een fotomoment tijdens de vorige opname. Foto: BAS ULEHAKE

Familiare aangelegenheid bij volgende aflevering De Bron podcast

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – De opnames van De Bron podcast worden steeds beter geluisterd. Inmiddels zijn de afleveringen al bijna 1500 keer gedownload. Dat krijgt na komende vrijdag weer een boost, want dan staat een nieuwe uitzending op het programma. In café Ons Thuys wordt het dan een familiaire aangelegenheid.

Presentatoren Geert van der Heijden en Jeroen van de Sande begroeten dan namelijk een broer en zus: Simon en Jantina Wijnakker. Simon is kunstenaar, maar ook treinkenner én ontwerper. In Europa rijden treinen rond met zijn ontwerp daar op. Zus Jantina werkt op de ambulance. Een belangrijke baan die de laatste jaren veel in de spotlights staat.
Er is ook nog een derde gast. Omdat maandelijks een startende ondernemer de kans krijgt iets over zichzelf te vertellen, is dit keer Sybe van Doorn uitgenodigd. Wil je weten wat hij doet in het dagelijks leven? Ben je benieuwd naar de verhalen van Simon en Jantina? Of heb je gewoon zin in een gezellige VRIJMIBO? Kom dan komende vrijdag vanaf 16.30 uur naar café Ons Thuys.