De gasten van deze ronde: Lieke de Bever en Eefje Janus (l).
De gasten van deze ronde: Lieke de Bever en Eefje Janus (l). Foto: Bas Ulehake

De Bron podcast deel 3: suikervrij vrouwenvoetbaldieet

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – De Bron podcast deel 3 is inmiddels alweer opgenomen. Afgelopen vrijdag schoven in café Ons Thuys aan tafel Eefje Janus en Lieke de Bever. Tot verrassing van de redactie twee basisschoolvriendinnen. De dames waren zelf ook uitgelaten dat ze zomaar ineens met elkaar in een podcastshow zaten. Het werd een interessant gesprek over suikervrij eten en de wereld van het vrouwenvoetbal.

Vrouwenvoetbal, dat was de rode draad van de middag. Precies zo uitgekiend omdat de Oranje Leeuwinnen dezelfde middag moesten spelen. Helaas met een nederlaag tot gevolg, maar dat leidde niet tot chagrijn aan de podcasttafel. Geluidsman Roel Jongenelen zag – en hoorde vooral – dat het goed was. De heren presentators werden een stuk wijzer over het leven van de meiden, gepokt en gemazeld in het mondiale voetbal, maar ook – in Lieke’s geval – expert op het gebied van voeding. Dat leverde boeiende gesprekken op. Tussendoor mocht startende ondernemer Sander Koonings van Open To Change zich verkopen aan de luisteraars.

Bij deze de link naar derde aflevering. Heb je de eerste twee nog niet gehoord? Klik dan gewoon even door en pak je momenten!


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding