Afbeelding

Concert door En-Semble in de Knoptoren

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Hebt u ook zo genoten van de manier waarop Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps in hun televisieserie Chansons in de wereld van het Franse levenslied doken? Struinend door de straten en zwervend over begraafplaatsen van Parijs gaven zij de kijker een inkijk in de levens, de liefdes en de melancholie in de muziek van beroemde chansonniers als Edith Piaf, Charles Aznavour en de Nederlandse zanger Dave. In het voetspoor van deze vermaarde vertolkers van het Franse levenslied legt ook het trio En-Semble zich toe op het repertoire van het Chanson. 

Tijdens het concert dat trio En-Semble op zondag 28 november in de Knoptoren geeft zullen de musici onder andere putten uit de rijke hoeveelheid liederen uit de afgelopen eeuw van Charles Trenet, Jacques Brel, Barbara en Patrick Bruel. Maar met regelmaat maakt En-Semble ook uitstapjes naar Engelstalig en Nederlands repertoire dat dezelfde ambiance ademt. Het trio En-Semble bestaat uit Christa de Haan op klarinet, Rolf van Meurs op gitaar en Harrie Geboers, zang en gitaar.
Het concert vindt plaats op zondag 28 november in de Knoptoren, aanvang 11.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en bezoekers dienen vooraf te reserveren op de website www.rooiskultuurkontakt.nl. De Coronamaatregelen vereisen dat bezoekers vanaf 13 jaar een corona-toegangsbewijs en een identiteitsdocument kunnen laten zien. Voor meer informatie, mail naar muziek@rooiskultuurkontakt.nl