Foto: Nicole Minneboo
Foto: Nicole Minneboo Foto: Nicole Minneboo

Zomerse workshops voor jong en oud bij Phoenix Zomertour

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode / Meierijstad - Voor alle thuisblijvers en vroege vakantiegangers organiseert Phoenix Cultuur deze zomer, van 20 t/m 29 augustus, de tweede editie van de Phoenix Zomertour op de Noordkade in Veghel. Een zomers programma boordevol (re)creatieve en kunstzinnige dagworkshops en meerdaagse workshops op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek en theater voor jong en oud. 

Workshops voor jong en oud
Wie deze zomer creatief bezig wil zijn en op zoek is naar leuke toegankelijke activiteiten, kan zijn of haar hart ophalen tijdens de Phoenix Zomertour. Het programma bestaat uit 36 diverse laagdrempelige dagworkshops en meerdaagse workshops voor alle leeftijden. Zo volg je voor slechts €5,- een dagworkshop Afrodance, leer je voor € 30,- de Ukelele bespelen en ga je voor hetzelfde tarief aan de slag met een cursus ‘Gitaar voor échte mannen’. Voor de ‘durfals’ is er Freerunning aan de Noordkade, en wie zich lekker uit wil leven kan aan de slag met ‘Action painting’ à la Jackson Pollock. Ook worden er enkele gratis workshops aangeboden zoals ‘Campfire Jamsession’ voor volwassenen of ‘Stoepkrijt je eigen Van Gogh’ voor kinderen. Voor kids is er daarnaast ‘Creative4Kids’ op zaterdag of zondag en ook het tekenatelier is vertegenwoordigd met ‘kriebelbeesten tekenen’. Stel je eigen Phoenix Zomertour samen en neem je gezin, familie, vrienden en vriendinnen mee!

Benieuwd naar het hele programma? Bekijk het aanbod op de website van Phoenix Cultuur: www.phoenixcultuur.nl/zomertour. Alle workshops zijn los van elkaar te boeken en vinden plaats op de Noordkade in Veghel. 


Een cursus joekelille.