Dit koppel moet het weer gaan doen.
Dit koppel moet het weer gaan doen. Foto:

Geen carnaval, wat nu?!

Carnaval Carnaval

Sint-Oedenrode  -Voor het tweede jaar op rij hebben we dezelfde prins en adjudant. Daarmee zijn prins Twan en adjudant Rolph middelpunt van een historische gebeurtenis. Dat zal ze echter een worst zijn, want liever hadden ze de scepter overgedragen en gewoon weer carnaval gevierd. Niet online, niet alleen met het gezin, maar gewoon in het café of in de tent op de Markt. Hoe kijkt het koppel vooruit op het naderende “feest”? Wat gaan ze het meest missen? MooiRooi zocht ze op.

Prins Twan
Wat ga je het meeste missen aan Carnaval?
“Carnaval vier je vanaf november tot en met de carnavalsdagen. Deze periode beleef je met een groep mensen die allemaal houden van gezelligheid. Deze gemoedelijkheid missen we dit jaar!”

Wat ga je nu doen?
“Met een groep enthousiaste carnavalsvierders maken we een avondvullend programma wat 13 februari via het Papgat kanaal op YouTube wordt uitgezonden. Hier zijn we de afgelopen periode mee bezig geweest. Verder proberen we zoveel mogelijk voor de jeugd te doen. Die hebben alleen in het jaar dat ze in groep 8 van de basisschool zitten de mogelijkheid om in de jeugdraad te komen.”

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant