KV Rooi blijft ongeslagen

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag 15 december stond voor KV Rooi de vierde zaalwedstrijd op het programma. Dit keer tegen medekoploper Melderslo 1. De wedstrijd, onder leiding van B. Hofmans, startte om 18:45u.

KV Rooi startte sterk. De eerste drie doelpunten vielen dan ook aan Rooise zijde. Melderslo liep achter de feiten aan maar bleef knokken! Zo wisten zij vlak voor rust nog drie doelpunten te maken.
Toch was het KV Rooi die de voorsprong behield en met een stand van 9-10 de rust inging. Tijdens de rust werd gezegd dat Rooi deze wedstrijd slim moest gaan spelen! Ze moesten als een team blijven spelen om de overwinning binnen te slepen.
De tweede helft was het KV Rooi die er meteen drie mooie afstandsschoten in gooide (9-13). De verdediging heeft het zo goed als dicht gehouden waardoor Melderslo nog maar twee keer wist te scoren.
Met een eindstand van 11-14 mag Rooi tevreden zijn met de twee punten die behaald zijn. Op dit moment staat Rooi met 8 punten uit 4 wedstrijden bovenaan. KV Rooi mag terugkijken op een ontzettend mooi jaar. Zo hebben zij de eerste periode van de buitencompetitie als promovendus in de topklasse afgesloten met een eerste plek, ook de eerste periode van het zaalseizoen sluiten zij af met een eerste plek. De speelsters willen supporters bedanken voor hun aanwezigheid en support! Hopelijk tot in het nieuwe jaar. Op 12 januari zal de volgende wedstrijd in sporthal de Streepen gespeeld worden om 16:25uur tegen de Horst 1. Hopelijk tot dan!