Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: b366bc
Foto:
Bedrijfsnieuws

Kapsalon Shabo opent komende vrijdag

Sint-Oedenrode - Aanstaande vrijdag 6 december opent de nieuwste kapsalon van Sint-Oedenrode haar deuren op het Kerkplein van Sint-Oedenrode. De heer Shabo, eigenaar van de zaak, is trots dat het eindelijk gaat gebeuren.

"We hebben de afgelopen weken heel hard gewerkt om het allemaal klaar te krijgen, maar we zijn heel blij met het resultaat", vertelt hij. Kapsalon Shabo runt al vanaf 2003 een kapsalon in Best en daar komt nu dus ook een filiaal in Sint-Oedenrode bij. De zaak vult de laatste lege plek op aan het Kerkplein, waar binnenkort ook een kleermaker de deuren gaat openen.

Kapsalon Shabo is overwegend een mannenkapper, maar "de dames zijn uiteraard ook van harte welkom", nodigt Shabo uit. Shabo is expert in knippen en scheren, in baardtrimmen en gezichtsbehandelingen. Volgens Shabo staan ze daar in Best al heel erg om bekend en ook in Sint-Oedenrode wil hij er naam mee maken. "We zijn een zeer professionele kapper en bieden goede kwaliteit. Hopelijk zie ik je binnenkort bij ons in de zaak!"

Dat zou vanaf aanstaande vrijdag al kunnen. Dan opent Shabo zijn kapsalon vanaf 9.00 uur 's morgens.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!