Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5b2fe4
Foto:
Human Interest

Antonio: "Blij dat ik hier een restaurant heb"

Sint-Oedenrode - Antonio is alweer 2,5 jaar bezig met zijn Griekse restaurant Meteora aan het Rooise Kerkplein. In dat relatief korte tijdsbestek heeft hij de kwaliteit dusdanig opgevijzeld dat er bezoekers komen uit Sint-Oedenrode én regio. Het is er gewoon heel lekker eten! Tel daar de gastvrijheid van Antonio bij op en je hebt een ideale plek om te gaan uit eten. Ook tijdens Rooi Kermis, want dan is het Griekse restaurant eveneens geopend.

Bier of wijn?
Iedereen verwacht hier het antwoord 'Ouzo', het typisch Griekse borreltje dat ook door Antonio wordt geschonken. Hij vernoemt het uiteraard wel, maar bij deze vraag zie je hem wegdromen als hij zegt: "Een lekker Grieks wijntje. Dat smaakt zó lekker."

Kermis of Carnaval?
"Kermis is voor ons beter. Natuurlijk omdat het dan warmer weer is en we dan een terras hebben. De mensen kunnen dus ook lekker buiten eten."

Waarom moeten mensen tijdens Rooi Kermis bij jou komen eten?
"We hebben heel lekkere gerechten en het is hier gezellig, omdat hier ook veel gezellige mensen komen."

Dat laatste is hem heel erg opgevallen. Hiervoor had Antonio een restaurant in Nijmegen, maar hij is heel blij dat hij de keuze voor Sint-Oedenrode heeft gemaakt. "Ik ben blij dat ik hier een restaurant heb." De Griekse gastheer nodigt iedereen uit om gezellig langs te komen. Zijn team bereidt het eten met liefde!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!