Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: faefb7
Sport

Noortje Gevers en Fleur kringkampioen

Sint-Oedenrode - Dit weekend organiseerde de landelijke rijvereniging Sint Petrus uit Leende een heel weekend lang paarden- en ponysport. Deze wedstrijd was tevens een selectiewedstrijd voor de Brabantse kampioenschappen. Noortje Gevers startte het paard Fleur in het springen klasse L.

Deze combinatie eindigde met een tweede prijs. Dit resultaat was voldoende voor het kringkampioenschap en een afvaardiging naar de Brabantse kampioenschappen. Rian Koster (foto) startte haar pony Dolly ook op de wedstrijd in Leende. In de klasse AB/B waren Dolly en Rian iedereen te snel af en konden ze de oranje rozet, de eerste prijs, in ontvangst nemen.
Fem Scheepens startte haar pony Orchid`s Master dit weekend op een dressuurwedstrijd in de klasse DE/B te Lieshout. De jury beloonde de proef met 63,6%, goed voor een tweede prijs. Judith van den Nieuwenhuijzen startte vorig weekend het paard Jaminka B op een springwedstrijd te Asten en eindigde met een derde prijs. Noortje Gevers startte Fleur vorige weekend op een springwedstrijd te Heeswijk en won de klasse L.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!