Boskant opnieuw met lege handen

Boskant - Het is vv Boskant niet gelukt de reeks van nederlagen te stoppen. Ook SCMH bleek deze middag een maatje te groot, al had Boskant dat voor een deel aan zichzelf te wijten. Gemakkelijk kansen weggeven en zelf de beste kansen niet benutten!

De start van de wedstrijd was funest. Binnen 20 minuten stond de thuisclub op 2-0. Het eerste doelpunt van de thuisclub viel al na 4 minuten. Matig verdedigen gaf Thijs Kanters de ruimte om de 1-0 binnen te tikken. Het tweede doelpunt, in de 18e minuut, kostte de thuisclub nog minder inspanning. Toen de bal via de voet van een van de Boskant verdedigers voor de voeten van Menno van Hees rolde, was het vanaf 5 meter een simpel 'binnen tikkertje': 2-0. In de 21e minuut had Roy van der Linden de aansluitingstreffer op de voet na een handsbal binnen de 16. SCMH doelman David van Doorn werd de held van deze middag en wist de matig ingeschoten bal tot corner te verwerken. Een diepe bal, in de 31e minuut, leverde bijna de 3-0 op. Stan Rovers was net iets eerder bij de bal dan Boskant doelman Tom van der Heijden, maar de stuit die de bal mee kreeg, bracht redding.
In de 2e helft leek er iets meer evenwicht te komen in de wedstrijd. Toch was het volgende doelpunt, in de 52e minuut, opnieuw voor de thuisclub. Een juweeltje! De vuurpijl van Mike Linders, uit een vrije trap, verdween vanaf ruim 20 meter snoeihard en onbereikbaar voor Tom in de kruising: 3-0.
In de 56e minuut kreeg Boskant opnieuw een mogelijkheid om de stand wat draaglijker te maken. Na een goede aanval verscheen Jim van der Zanden vrij voor het SCMH doel, maar doelman van Doorn wist ook deze kans van Boskant om zeep te helpen. Aan de andere kant was een redding van Tom in de 71e minuut na een snoeiharde voorzet niet voldoende. De rebound kon eenvoudig door Menno van Hees tegen de touwen worden getikt: 4-0. Dat was meteen ook de eindstand, mede omdat doelman van Doorn in de 73e minuut, een 2e strafschop, opnieuw van Roy van der Linden, uit het doel wist te ranselen. Slechts één wedstrijd komen weekend; op paasmaandag staat de wedstrijd tegen DVG 1 op het programma.