Logo mooirooi.nl
    | Fotonummer: 176f98
(Foto: Manon Swinkels)

Steunpunt Vrijwilligerswerk is op zoek

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Wij brengen hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden. Deze keer speciale aandacht voor:

Gastvrouw/heer voor de maandelijkse buurtkoffie Kamille
Elke laatste vrijdagochtend van de maand organiseert de Wijkraad Kienehoef, Cathalijne, Kinderbos bij Wooninitiatief Kamille een buurt-koffieochtend. Een buurt-treffen voor een gezellig gesprek en om te genieten van de ontmoeting en wellicht nieuwe contacten. Voor deze koffieochtend zijn zij op zoek naar een gastvrouw of gastheer. De koffieochtend is van 10.00 uur tot 11.30 uur. Er is op deze ochtend gratis koffie en thee, gezelligheid en tijd om samen te buurten. Wie een leuk idee heeft voor een thema of om samen een activiteit op te pakken kan dit inbrengen. Lijkt het u leuk om hier te helpen als gastvrouw/heer? Neem dan contact met ons op! (vacature 20396)

Denkt u, dit kan wel iets voor mij zijn, bel ons dan even: 073 - 5441400 of mail ons: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk heeft ook een Maatjesproject, voor mensen die op zoek zijn naar een gelijkwaardige vriendschap. Wij verwijzen u graag naar onze website (www.welzijndemeierij.nl ) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!