Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Goede Doelen Week: collectant gemist?

Algemeen

Sint-Oedenrode - Er ging maanden van voorbereiding aan vooraf. Vele vrijwilligers werden geïnformeerd over hun taak, de looproutes werden uitgezet, de vlaggen opgehangen en de collecte-enveloppen rondgebracht. Er zijn collecte-emmers gemaakt, prijzen verzameld voor de loterij en tellers geregeld. Kortom: er is heel hard gewerkt om de Goede Doelen Week Sint-Oedenrode te organiseren.

Deze week komen de vrijwilligers van de Goede Doelen Week (GDW) opnieuw langs de deur. Van maandag tot woensdag zijn ze op pad om zo veel mogelijk enveloppen weer op te halen. Heeft u woensdagavond nog niemand aan de deur gehad om de enveloppe op te halen, dan is er alsnog een mogelijkheid om mee te doen. Met de coupon uit DeMoooiRooikrant van 3 april dingt u ook nog mee naar mooie prijzen, die  gesponsord worden door onze Rooise ondernemers.

De envelop met daarin het ingevulde formulier, uw bijdrage en de coupon kunt u ook inleveren bij de Rabobank Hart van de Meierij, Markt 19. Op zaterdag 13 april van 10 tot 12 uur zitten daar vrijwilligers voor u klaar om uw envelop in ontvangst te nemen.