Het bestuur
Het bestuur Foto: Ellis Rijkers

Op naar de 50-jarigen reünie

Algemeen

Sint-Oedenrode - De commissies zijn allemaal druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Zo hebben de penningmeesters een rekeningnummer geopend voor de financiële zaken. Het secretariaat heeft het oude mailadres overgenomen, namelijk vijftig.rooi@gmail.com hier kunnen jullie terecht voor vragen en om je aan te melden. Op onze facebookpagina Reünie 50-jarigen Rooi 2019 houden we jullie op de hoogte en staan leuke anekdotes van vroeger.

Alle schoolafgevaardigden zijn druk in de weer met het verzamelen van alle namen en adressen van de oud leerlingen en bij de laatste vergadering waren deze op enkele na, compleet. Een uitnodiging volgt in maart via de post.
De locatie commissie heeft offertes opgevraagd en na vergelijken en afwegen is de locatie bekend! Het feest op 14 september 2019 wordt gehouden bij, De Vresselse Hut, Vresselseweg 33 in Sint-Oedenrode.
In de komende artikelen gaan we oud-leerlingen voorstellen van de scholen. Ga jij naar de reünie en heb jij nog een leuk verhaal wat wij kunnen gebruiken voor een artikel in DeMooiRooiKrant? Dan horen wij dat graag via ons mailadres. Feestelijke groeten namens alle commissies.


Feestcommissie
PR-commissie
Locatie commissie