Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 7d8936
Sport

Nijnsel/TVE Reclame naar Vorstenbosch

Na de achteraf gezien wel zeer voorbarige afgelasting van afgelopen weekend ziet het er nu naar uit dat de kans op voetbal op de eerste zondag van februari wel doorgaat; de vooruitzichten nodigen hier wel toe uit. Nijnsel Heren 1 gaat op bezoek in Vorstenbosch, gemeente Bernheze, om de strijd aan te binden met de plaatselijke Boys. Mogelijk heeft Vorstenbosch vroeger ooit tot het Britse rijk behoort.

De wedstrijd in Nijnsel was destijds redelijk eenzijdig; de bezoekers konden de gastheren toen niet echt verontrusten. Maar dat was allemaal vorig jaar…… Nijnsel heeft in elk geval nog één competitiewedstrijd in de benen van na de winterstop en dat geldt niet voor de Boys. Ik zag nog wel een wanhoopsmail langskomen dat ze deze week graag nog ergens op kunstgras wilden oefenen. Ook Nijnsel wilde echter in het juiste ritme blijven door twee keer te oefenen tegen eersteklasser De Valk (1-0 verlies) en ODC (dinsdagavond), serieuze opponenten.
Het is opnieuw een belangrijke pot voor de geelblauwen, want de niet geringe achterstand op koploper Avesteyn mag in geen geval niet nog verder groeien. Aan de motivatie zal het zeker niet liggen, dat zagen we recent nog tegen SDDL thuis toen de gretigheid er bij Nijnsel van af spatte. Vorstenbossche Boys won overigens ook haar laatste wedstrijd, net voor kerst thuis tegen Boxtel. De gastheren zullen deze positieve jaarafsluiting zeker willen vasthouden.
Nijnsel supporters zijn dus van harte welkom zondag op sportpark De Bergakkers waar de strijd om half drie los barst. Als heel Vorstenbosch uitloopt, en dat zo maar kunnen gebeuren tegen Nijnsel, dan zijn er in elk geval 1500 toeschouwers. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Thijssen uit Ottersum, een dorp uit Noord-Limburg dat een beetje verscholen ligt achter Gennep. Eens kijken hoe deze meneer het er van af brengt zonder VAR.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!