Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ce4998
Sport

Dai-Ippo naar Mierlo

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag was er een onderlinge ontmoeting bij judo vereniging De Hechte Band. Met 13 judoka's had coach Willem Vervoort zijn handen vol. Willem had een goede dag als coach, ondanks dat er in de vakantie wat minder getraind was werden er zeer goede prestaties neer gezet.

Boet Strijbos wist al zijn partijen met ippon te winnen en wordt dus duidelijk eerste. Dit is al het derde toernooi op rij dat Boet de eerste plaats behaald. Super goed gedaan Boet. Ook Joep de Visser, Milan van de Elsen en Hein Korsten wisten al hun partijen te winnen. Zij werden dus ook gehuldigd als kampioen.

Pip van Nimwegen, Liam Zoontjes en Jesse Romviel wisten een tweede plaats te behalen. Voor Jesse was het zijn eerste wedstrijd sinds hij bij Dai-Ippo traint en hij heeft het meteen super goed gedaan.

Laura van de Hurk, Lonne van Rooi, Fenne Van Laarschot, Fenn Klokgieters en Brent Jurriens kwamen vandaag op een derde plaats uit. Voor Brent was dit wel een beetje een tegenvaller. Hij had 3 partijen op een mooie manier weten te winnen en werd dan toch maar 3e jammer Brent. Helaas wist Roos Berkelmans zondag geen partij te winnen. En dit viel wat tegen want op trainingen is ze de laatste tijd goed bezig. Volgende keer beter Roos.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!