Afbeelding

Aftellen naar Pop & Colour Festival…

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het aftellen naar de nieuwe editie van het Pop & Colour Festival is begonnen. De hoofd-act in de persoon van Lucas Hamming werd enkele weken geleden bekendgemaakt. Veel muziekliefhebbers kijken daar naar uit. Maar op zondag 10 juni is in park Kienehoef nog veel meer te beleven op het gebied van kunst, cultuur, eten en muziek. De komende weken blikken we vooruit. Dit keer belichten we de smakelijke kant van het festival.

Twee weken geleden vertelde Martine de Louw over haar kunstzinnige inbreng op het Pop & Colour Festival dat zondag 10 juni bij de Helden van Kien wordt gegeven. Naast het feit dat Pop & Colour in het teken staat van creativiteit, kunst, cultuur en muziek is er dit jaar meer plaats voor food.

Meierijstad Celebrates Food
Noord Brabant is dit jaar European Region of Gastronomy. Het zal dus borrelen en bruisen in onze provincie. Overal vinden smaakmakende events plaats en worden spannende foodconcepten op touw gezet. Meierijstad staat er ook bij stil onder het motto. De organisatie van Pop & Colour zal er alles aan doen om een zo divers mogelijk aanbod van food neer te zetten voor zowel het jonge als het wat oudere publiek.
Dit jaar zullen verschillende lokale partijen deelnemen aan het festival. Naast het vertrouwelijke aanbod van De Helden van Kien is er ook plaats voor de Quoco vuurschaal. Middels een passe partout kunnen kinderen hieraan deelnemen en een leuke en leerzame activiteit beleven. Voor de echte barbecueliefhebbers is er een grote 'smoker' geregeld. Daar kan iedereen terecht voor een overheerlijke hamburger en uiteraard een goed stuk vlees. Dat wordt allemaal bereid door een lokale kok.

Een extra verrassend element op zondag 10 juni – en ook nog eens een bijzonder smaakvol – is de stand waarin de Nigeriaanse keuken aan bod komt. Kom proeven, probeer uit en laat je inspireren, dat is waar Pop & Colour Festival 2018 voor staat.