Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Het 50-jarigen comité nodigt uit…

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 8 september 2018 is er in Sint-Oedenrode – zoals ieder jaar – de grote 50-jarigen reünie. De organisatie vindt het erg leuk als jij dit jaar ook van de partij bent. Houd deze datum dus alvast vrij in je agenda!

Waar
Ze richten De Vresselse Hut in Nijnsel in als feestlocatie om honderden Abrahams en Sara's te ontvangen. Er wordt natuurlijk gehoopt op een zo groot mogelijke opkomst. Hopelijk ben jij ook in de gelegenheid om te komen.

Vervolg
Dit is een vooraankondiging. In maart ontvang je van het organisatiecomité per post de uitnodiging met informatie over het aanmelden. Mocht je intussen verhuizen of je e-mailadres zijn veranderd, stuur dan een mail naar vijftig.rooi@gmail.com

Foto's
Heb je nog leuke (klassen)foto's of filmpjes van de lagere school of andere leuke foto's die te maken hebben met dit onderwerp, dan wordt gevraagd om deze te mailen. Graag met een uitleg (plaats, datum, gelegenheid) over de foto of film. Er wordt een leuke presentatie van gemaakt.

Facebook
Bezoek de Facebookpagina '50-jarigen Rooi 2018'! Je vindt er leuke foto's van vroeger en natuurlijk is het ook leuk om op deze manier al in contact te komen met mensen die je al lang niet meer gesproken of gezien hebt. Regelmatig plaatsen ze leuke verhalen van zesdeklassers van toen.

Tot slot
De commissieleden hebben er enorm veel zin in en hopen op een grote opkomst. Mocht je nog vragen hebben, dan zijn we via dit mailadres te bereiken. Het comité ziet je graag op 8 september aanstaande in De Vresselse Hut!

Groeten van de commissie 2018
Alita van de Koevering-Bons, Angelica Beekmans, Corné vd Vleuten, Denise van Aarle, Githa vd Ven-van Wershoven, Harm Wouters, Helga van Steenhoven-de Groot, Jacqueline de Wit, Joost van Dijk, Judith vd Biggelaar, Marcel Nolle, Marcel Boonman,Monique Witlox-van Kessel, Petrie der Kinderen, Sylvia van Genugten en Mariëlle Hellemons